اخترشناسان دانشگاه استکهلم یک سیارۀ فراخورشید کشف کردند که ۱۰ برابر پرجرمتر از سیارۀ مشتری است. این سیاره به دور ۲ ستاره میچرخد که از نظر گرانشی به یکدیگر قفل شدهاند.
این سیاره که بیقنطورسبی (b Centauri b) نام دارد، حدود ۳۲۵ سال نوری از زمین فاصله دارد. این غول گازی متعلق به دستهای از سیاراتی بنام «اَبَر مشتری» است که از نظر جرم بسیار بزرگتر از سیارۀ مشتری هستند. اخترشناسان با استفاده از تلسکوپ بسیار بزرگ( VLT) واقع در شیلی، بصورت مستقیم از این منظومه عکسبرداری کردند.
دانشمندان میگویند که این سیاره فراخورشیدی نباید وجود داشته باشد؛ زیرا این منظومه به قدری عظیم و داغ است که در اطرافش عملا هیچ سیارهای نمیتواند شکل بگیرد. این سیاره ممکن است وسیعترین مدار را در بین سیارههای شناخته شده، داشته باشد به طوری که حدود ۱۰۰ برابر بزرگتر از مدار مشتری به دور خورشید و حدود ۵۶۰ برابر گستردهتر از مدار زمین است. دو ستاره تشکیل دهنده منظومه بی قنطورس، روی همدیگر جرمی بین شش تا ده برابر خورشید دارند.
تاکنون هیچ سیارهای کشف نشده بود که به دور ستارهای بیش از سه برابر جرم خورشید بچرخد. ستارگان بزرگتر از این جرم، به قدری تشعشع ساطع میکنند که تاکنون این تصور وجود داشت که فرایند تشکیل سیاره را به آتش میکشند اما این کشف باعث تغییر این نگرش میشود.