مس بهتر از نقره کرونا را از روی سطح حذف میکند
محققان به بررسی دو نوع نانولایه مس و نقره روی سطح پرداختند تا اثر آنها را بر کرونا بررسی کنند. نتایج نشان داد که لایههای حاوی مس اثربخشی بهتری داشتهاند.
گرمترین دمای کیهان چقدر است؟
بر اساس چیزی که در مورد کیهان میدانیم، سردترین دمای ممکن، دمای صفر درجهی کلوین، یا منفی ۲۷۳.۱۵ درجه سلسیوس است. اما گرمترین دمای ممکن چیست؟10 حقیقت شگفتانگیز در مورد زمین
هر سال در ۲۲ آوریل روز زمین نامیده میشود. سازمان ملل متحد این روز را به یادبود ۲۲ آوریل سال ۱۹۷۰ انتخاب کرده است. در آن روز ۲۰ میلیون نفر در شهرهای اصلی آمریکا به خیابانها رفتند تا به ویرانی و آسیبی که فعالیتهای انسان به محیطزیست میزند اعتراض کنند. امسال در بزرگداشت روز زمین بیایید به چند واقعیت شگفتانگیز سیارهای که خانه ماست نگاهی بیندازیم.سیاهچالههای عظیم چگونه شکل میگیرند؟
سیاهچالهها پرجرمترین اجرامی هستند که در کیهان میشناسیم، منظورمان “سیاهچالههای ستارهوار” یا “سیاهچالههای کلانجرم” نیست، بلکه “سیاهچالههای فوق کلانجرم” است.متولدان مریخ چه ویژگیهای خواهند داشت؟
مریخ مکان عجیبی است و انسانهایی که در آنجا به دنیا بیاید قطعاً متفاوت به نظر میرسند. به گفتهی یک زیستشناس تکاملی، نوزادانی که در سیاره سرخ به دنیا میآیند، ظاهر، عملکرد و رفتار بسیار متفاوتی با زمینیها خواهند داشت – و همهی این تفاوتها در طی چند نسل اتفاق خواهد افتاد.ساختار درونی ماه چگونه است؟
دانشمندان در یک پژوهش جدید توانستند به ماهیت “ساختار هستهی درونی ماه” پی ببرند. ماموریت «GRAIL» ناسا به این کشف شگفتانگیز در مورد ماه پی برد.محققان به بررسی دو نوع نانولایه مس و نقره روی سطح پرداختند تا اثر آنها را بر کرونا بررسی کنند. نتایج نشان داد که لایههای حاوی مس اثربخشی بهتری داشتهاند.
بزرگترین و قدرتمندترین شتابدهندهی ذرات جهان، کدام رازهای کیهان را میتواند آشکار کند؟ در این مقاله به این پرسش پاسخ میدهیم.
پژوهشگران با مطالعه ساختارهای نانوذرات اکسید روی به بررسی عملکرد این نانوذرات در تبدیل نور خورشید به الکتریسیته و سوخت پرداختند و پرده از یک راز برداشتند.
نتایج یافتههای محققان نشان میدهد که چاپ سهبعدی هیدروژل خود ترمیمشونده برای تولید حسگرهای نرم و انعطافپذیر قابل استفاده است.
در کهکشان ما اجرام غیرعادی کمین کردهاند و اخترشناسان به تازگی یکی از این اجرام عجیب را در فاصله تقریبی ۳۰۰۰ تا ۴۰۰۰ سال نوری از زمین شناسایی کردند که «بیوه سیاه» نام دارد.
پژوهشگران یک روش سنتز یک مرحلهای برای تولید نقاط کربنی ساطحکننده نور قرمز ارائه کردند که کاربردهای وسیعی در تصویربرداریهای زیستی دارد.
سطح تایتان، قمر زحل، کمی به زمین شباهت دارد و پژوهشی جدید دلیل این شباهت را توصیف کرده است.
مقالهای که به تازگی در مجله ACS Nano منتشر شده است، کاربرد نانوموادی که به تقلید از اشریشیا کلی (E. coli) ساخته شده را برای درمان فتولیتیک تومورهای CT-26 یا ۴T1 مورد بحث قرار میدهد.
اگر نور با سرعت بسیار کمتری حرکت میکرد، اتفاقات عجیبی میافتاد. نور پرسرعتترین چیز در جهان است. پس اگر سرعت نور خیلی خیلی کُندتر بود چه اتفاقی میافتاد؟ سرعت نور در خلاء حدود ۳۰۰ هزار کیلومتر بر ثانیه است. اگر این سرعت چند مرتبه کُندتر بود، انسانها بلافاصله متوجه میشدند.
محققان نشان دادند که با ترکیب پروتئین و فولرین میتوان مدارهای منطقی ایجاد کرد که اشکالات مدارهای مولکولی نانومقیاس فعلی را نداشته باشد.