چرا سیاره مشتری با توجه به اندازه بزرگش ستاره نیست؟
کوچکترین ستارهی شناختهشده از سیاره مشتری کوچکتر است. بنابراین میتوان گفت مشتری هم میتوانست به ستاره تبدیل شود؟ در این مقاله به این سؤال پاسخ میدهیم.
گرمترین دمای کیهان چقدر است؟
بر اساس چیزی که در مورد کیهان میدانیم، سردترین دمای ممکن، دمای صفر درجهی کلوین، یا منفی ۲۷۳.۱۵ درجه سلسیوس است. اما گرمترین دمای ممکن چیست؟10 حقیقت شگفتانگیز در مورد زمین
هر سال در ۲۲ آوریل روز زمین نامیده میشود. سازمان ملل متحد این روز را به یادبود ۲۲ آوریل سال ۱۹۷۰ انتخاب کرده است. در آن روز ۲۰ میلیون نفر در شهرهای اصلی آمریکا به خیابانها رفتند تا به ویرانی و آسیبی که فعالیتهای انسان به محیطزیست میزند اعتراض کنند. امسال در بزرگداشت روز زمین بیایید به چند واقعیت شگفتانگیز سیارهای که خانه ماست نگاهی بیندازیم.سیاهچالههای عظیم چگونه شکل میگیرند؟
سیاهچالهها پرجرمترین اجرامی هستند که در کیهان میشناسیم، منظورمان “سیاهچالههای ستارهوار” یا “سیاهچالههای کلانجرم” نیست، بلکه “سیاهچالههای فوق کلانجرم” است.متولدان مریخ چه ویژگیهای خواهند داشت؟
مریخ مکان عجیبی است و انسانهایی که در آنجا به دنیا بیاید قطعاً متفاوت به نظر میرسند. به گفتهی یک زیستشناس تکاملی، نوزادانی که در سیاره سرخ به دنیا میآیند، ظاهر، عملکرد و رفتار بسیار متفاوتی با زمینیها خواهند داشت – و همهی این تفاوتها در طی چند نسل اتفاق خواهد افتاد.ساختار درونی ماه چگونه است؟
دانشمندان در یک پژوهش جدید توانستند به ماهیت “ساختار هستهی درونی ماه” پی ببرند. ماموریت «GRAIL» ناسا به این کشف شگفتانگیز در مورد ماه پی برد.کوچکترین ستارهی شناختهشده از سیاره مشتری کوچکتر است. بنابراین میتوان گفت مشتری هم میتوانست به ستاره تبدیل شود؟ در این مقاله به این سؤال پاسخ میدهیم.
محققان "دانشگاه آیووا"(University of Iowa) در مطالعه اخیرشان اظهار کردهاند کووید طولانی مدت با بیماری پایدار مجاری هوایی کوچک در ریهها مرتبط است.
محققان نشان دادند که با استفاده از نانوذرات میتوان میزان مصرف علفکشها و آفتکشها را در زمینهای کشاورزی کشت سویا کاهش داد و با این کار هم هزینه کشاورز کاهش یافته و هم اثرات منفی زیستمحیطی این مواد شیمیایی به حداقل میرسد.
"ایلان ماسک" در جدیدترین پیشبینی خود از قدم گذاشتن انسان بر روی سیاره سرخ میگوید: سال ۲۰۲۹ این اتفاق رخ خواهد داد، اما این تاریخ برای فرود ما روی مریخ ممکن است خیلی خوشبینانه باشد.
شرکت "مدرنا" آزمایش فاز یک ۳ واکسن جدید مبتنی بر فناوری امآرانای پیامرسان خود را برای پیشگیری از ابتلا به بیماری ایدز آغاز کرد.
بررسیها نشان میدهند که کاهش سطح "ویتامین B۹" در خون میتواند عامل افزایش زوال عقل و مرگ و میر افراد مسن باشد.
باستان شناسان میگویند یک مومیایی ۸۰۰۰ ساله کشف شده در پرتغال، قدیمیترین مومیایی جهان است و اولین مومیاییهای انسانی ممکن است به جای مصر یا شیلی، در اروپا بوده باشند.
به نظر میرسد همگام کردن مواد زیستی حساس به نور در مقیاس نانو با نور لیزر میتواند در مقابله با سرطان کارساز باشد.
مریخنورد استقامت پس از جمعآوری هشتمین سنگ خود به سمت دلتای یک رودخانه قدیمی حرکت میکند.
واکسن استنشاقی کووید-۱۹ شرکت داروسازی چینی کنساینوبایولاجیکس(CanSino Biologics) وارد آزمایشات بالینی مرحله آخر شده است.