یک خودروی برقی به نام "غول کوچک" با استفاده از دو موتور الکتریکی "تسلا" که به شدت تغییر یافته است، رکورد سرعت وسایل نقلیه برقی در زمین را با سرعت ۳۵۳ مایل در ساعت(۵۶۸ کیلومتر در ساعت) شکست.
به گزارش ایسنا و به نقل از آیای، یک گروه از افراد جسور که دو روز پیش رکورد سرعت خودروهای الکتریکی را در ایالت یوتا آمریکا شکسته بودند، روز گذشته دوباره به رکورد خود حمله کرده و آن را بهبود بخشیدند.
“اریک ریتر” راننده این گروه، اولین بار با این خودرو موسوم به “غول کوچک”(Little Giant) در تاریخ ۳۰ اکتبر رکورد سرعت خودروهای برقی را شکست و طی آن به حداکثر سرعت ۳۲۲ مایل در ساعت(۵۱۸ کیلومتر در ساعت) رسید.
تنها ۲۴ ساعت بعد، او تلاش دیگری انجام داد که در آن موفق شد سرعت ۳۵۳ مایل در ساعت(۵۶۸ کیلومتر در ساعت) را ثبت کند که یک رکورد جدید برای وسایل نقلیه الکتریکی روی زمین است.
خودروی مورد استفاده برای انجام این رکوردشکنی که “غول کوچک” نام دارد، دارای دو موتور الکتریکی ساخته شده توسط شرکت “تسلا” است که به شکل چشمگیری اصلاح شده و توسط ۱۱۵۲ باتری لیتیوم-یونی منشوری کار میکند.
این تیم هیچ جزئیاتی در مورد ظرفیت باتریهای خود یا قدرت موتورهای اصلاح شده “تسلا” منتشر نکرده است.
سرعت دیوانهوار و چشمگیر ۵۶۸ کیلومتر در ساعت “غول کوچک” را میتوان از دید راننده در ویدیوی انتهایی مشاهده کرد.
این گروه موسوم به ” تیم وسکو”(Team Vesco) قصد دارد یک رکورد جدید با رسیدن به سرعت ۴۰۰ مایل در ساعت(۶۴۳ کیلومتر در ساعت) ثبت کند.
رکورد کلی سرعت روی زمین از تاریخ ۱۵ اکتبر ۱۹۹۷ که با استفاده از یک خودروی مافوق صوت به نام “تراست اسسیسی”(Thrust SCC) با سرعت ۷۶۳ مایل در ساعت(۱۲۷۷ کیلومتر در ساعت) ثبت شد، هنوز شکسته نشده است.
در عین حال، رکورد قبلی سرعت خودروهای تمام الکتریکی روی زمین در سال ۲۰۱۶ توسط خودرویی موسوم به “Venturi Buckeye Bullet ۳” ساخته دانشگاه ایالتی “اوهایو” به ثبت رسید که به حداکثر سرعت ۳۴۱ مایل در ساعت(۵۴۹ کیلومتر در ساعت) رسید.
از زمانی که رکورد “Thrust SCC” ثبت شد، جانشین آن به نام “بلادهوند الاسآر”(Bloodhound LSR) با رانندگی “اندی گرین” که پشت فرمان “Thrust SCC” نیز نشسته و رکورد زده بود، تلاش کرد تا این رکورد را بشکند. “بلادهوند” از سد ۵۰۰ مایل در ساعت(۸۰۴ کیلومتر در ساعت) عبور کرد، اما توسعه آن فعلا متوقف شده است، چرا که بر اثر تأثیرات شیوع بیماری کووید-۱۹ با مشکلات مالی روبرو شده و در جستجوی مالک جدیدی است.
منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران